Flaem FLAEM GHIBLI PLUS Pneumatický piestový inhalátor

Pohodlný a inovatívny.
Profesionálny nebulizér FLAEM GHIBLI PLUS je pohodlný a inovatívny inhalátor, ktorý je prispôsobený na nepretržitú prevádzku. Ghibli Plus môže pracovať v dvoch režimoch. Zatiaľ čo pri liečbe dolných dýchacích ciest je dôležité, aby molekula liečiva bola čo najmenšia, pri liečbe hrtanu a hltanu sú žiadúce mierne väčšie častice.
Možnosť meniť veľkosť častíc.
Inhalátor Ghibli Plus vám umožňuje meniť veľkosť podávaných častíc liečiva, a preto je ideálny na liečbu subglotickej laryngitídy (KRUP) v režime vysokej rýchlosti.
Certifikát TUV.
Vysoko kvalitný nebulizátor RF6 Basic2 je TUV certifikovaný. Pneumatický piestový inhalátor FLAEM GHIBLI Plus je vybavený účinným a moderným nebulizérom FLAEM model RF6 Basic2. Parametre nebulizérov FLAEM sú testované nezávislým výskumným ústavom TÜV Rheinland a spĺňajú európske normy týkajúce sa nebulizérov.
Pracuje v 2 režimoch.
Nebulizér môže pracovať v dvoch režimoch: - „štandardný“ (zatvorené veko) 0,25 ml / min a MMAD 3,8 µm - „vysokorýchlostný“ (otvorené veko) 0,32 ml / min a MMAD 4,0 µm Nebulizér je vybavený systémom, ktorý zabraňuje vyliatiu lieku.
Sada masiek.
Súčasťou balenia je tiež sada praktických masiek Soft Touch. Sú vyrobené z mäkkého biokompatibilného materiálu, ktorý zaručuje optimálnu priľnavosť na tvár. Masky sú navyše vybavené inovatívnymi ventilmi - Dispersion Reducer. Tieto charakteristické prvky, vďaka ktorým vyniká značka FLAEM, umožňujú pacientovi viac vstrebávať liek, čím obmedzujú jeho rozptyl a stratu lieku. Pre najmenšie deti odporúčame kúpiť ďalší nebulizér v tvare mačky s personalizovanými nálepkami.
Vyrobený v Taliansku.
Vyrobené v profesionálnej továrni na kvalitné lekárske vybavenie FLAEM NUOVA SpA v Taliansku pod kontrolou systémov kvality.
MMAD podľa nového štandartu.
MMAD podľa nového štandardu EN13544-1: 3,8 µm „štandardný“ režim, 4,0 µm „rýchly“ režim. Respirovateľná frakcia <5 µm (FPF)%: 62% „štandardný“ režim, 63% „rýchly“ režim. Priemerná doba nebulizácie 2 ml liečiva: niečo viac ako 6 minút v „rýchlom“ režime, 8 minút v „štandardnom“ režime. Prevádzkový režim: nepretržitý. Miera nebulizácie / podávania: 0,25 ml „štandardný“ režim, 0,32 ml „rýchly“ režim. Výkon kompresora: 9 l / min. Pracovný tlak z nebulizátora: 0,6 bar. Maximálny tlak: 1,8 ± 0,3 baru. Minimálny podávaný objem: 2 ml. Maximálny podávaný objem: 8 ml.
Doplňujúce informácie.
Príslušenstvo môže byť sterilizované parným sterilizátorom v súlade s EN 13060.

Hmotnosť zariadenia: 1,1 kg.
Rozmery: 13,5 x 15,5 x 11 cm.
Záruka: 3 roky.
Dočasne vypredané
Kód produktu: TOW003626
EAN: 8018294012090
Výrobca: FLAEM
Hodnotenie produktu
0
0% zákazníkov odporúča produkt
5
4
3
2
1
Najpredávanejšie produkty
Liek sa používa na základe poznatkov uvedených v Materia Medica Homeopatica. Podporný homeopatický liek na liečbu…
56,99 €
Dezinfekčný účinok medvedice lekárskej (Uvae ursi folium) je v čajovine vhodne doplnený ďalšími zložkami, ktoré zvyšujú…
4,79 €
Liek patrí do skupiny liekov nazývanej nesteroidové protizápalové lieky (NSAIDs). Potláča zápal, tlmí bolesť a znižuje…
9,79 €
Na lokálne ošetrenie traumaticky zapríčinených bolestí a zápalov šliach, svalov, väzov horných a dolných končatín …
18,89 €
Aceklofenak má analgetický (pôsobiaci proti bolesti), protizápalový a protireumatický účinok. Aceklofenak vo forme…
11,99 €
Najnovšie produkty
Liek spôsobuje zúženie zápalom rozšírených ciev nosovej sliznice, čo vedie k zmenšeniu opuchu sliznice a k uvoľneniu…
11,09 €
Sirup na kašeľ. Zmierňuje suchý dráždivý a prieduškový kašeľ.
17,49 €
Teraz v akcii
Hodnotenie obchodu

Dáme Vám zľavu 10%

Stačí vyplniť Váš email a získate zľavu 10%.

Navyše Vás budeme informovať o skvelých akciách.