Alilo Baby Bunny G9S+ - Králiček Baby Bunny G9S+, ružový

Interaktívne funkcie.

Alilo Baby Bunny G9S+ nie je len obyčajný MP3 prehrávač. Okrem prehrávania pesničiek a rozprávok vie aj bezdrôtovo prehrávať hudbu z iných zariadení cez Bluetooth. Jeho odnímateľný žltý silikónový klobúk a svietiace uši pridávajú do zábavy ďalší rozmer.

Funkcia Bluetooth.

Táto hračka sa môže bezdrôtovo pripojiť k akémukoľvek zariadeniu s funkciou Bluetooth, čo umožňuje prehrávanie obľúbených pesničiek a audiokníh.

Nočné svetlo.

Mäkké uši zajačika slúžia aj ako nočné svetlo, ktoré mení farby. Toto jemné svetlo môže pomôcť deťom zaspať a vytvárať príjemnú atmosféru v spálni.

Šetrné k životnému prostrediu.

S možnosťou nabíjania pomocou USB kábla je hračka šetrná k životnému prostrediu a ekonomicky výhodná, pretože nie je potrebné kupovať nové batérie.

Kvalitný zvuk.

Je vybavený kvalitným 3W reproduktorom s ovládaním hlasitosti, čo zabezpečuje čistý a hlasný zvuk počas prehrávania.

Trvanlivosť a bezpečnosť.

Alilo Baby Bunny G9S+ je vyrobený z bezpečného a odolného ABS plastu, čo zabezpečuje dlhú životnosť aj bezpečnosť detí pri hre.

Vývojové výhody.

Okrem zábavy poskytuje aj vývojové výhody, ako je dotyková a sluchová stimulácia, koordinácia očí a rúk, podpora zmyslového vývoja a jazykového rozvoja.

Technické detaily.

Farba: Modrá (dostupná aj v ružovej).
Reproduktor: Kvalitný 3W reproduktor s ovládaním hlasitosti.
Ovládanie hlasitosti: Králičí chvost slúži ako ovládač hlasitosti.
Batéria: Vstavaná 1 lítium-iónová nabíjateľná batéria s USB káblom.
Výdrž batérie: Až 4 hodiny.
Automatické vypnutie: Po 30 minútach nečinnosti sa automaticky vypne.
Formát súboru: MP3.
USB port: USB Type-C port.
Pamäťová jednotka: Vstavaná 8GB micro SD karta.
Nočné svetlo: Farebné pomaly blikajúce LED svetlo (7 farieb).
Veľkosť: Výška 17 cm, šírka 12 cm, hĺbka 11 cm.
Hmotnosť: 430 g.
Materiál: Silikónové gombíky a uši, vysoko pevný ABS plast, všetky materiály sú testované a spĺňajú európske a americké bezpečnostné normy pre hračky.

Pesničky a rozprávky.

Obsahuje širokú škálu predinštalovaných poľských a anglických pesničiek, uspávaniek a rozprávok, ktoré prispievajú k rozvoju detí a poskytujú zábavu aj vzdelávanie.

Pozrite sa, aké pesničky, uspávanky a rozprávky dostanete so zajačikom!

Piesne:
Alilo, Boogie, Poďte medvedíky, Čučoriedky, Kolesá autobusu, Trpaslíci, Kačice, A, A, Jablko, Námorník išiel na more, ABC Song, After My Bath, Abeceda Song (pomalšie), Jablká a banány, Ste Spiace, Baa Baa Čierna Ovečka, BINGO, Umyte si zuby, Kruhová pieseň, Tlieskajte rukami, Tanečná hra Colours Freeze, Dni v týždni, Päť malých opíc, Priatelia Priatelia 123, Husacia husacina, Všetko najlepšie k narodeninám, Hlava a ramená Kolená a prsty na nohách , Hlava Ramená Kolená a prsty na nohách – časti tela Pieseň, Hello, Hello, How Are You, Humpty Dumpty, I love My Daddy, I Love My Mommy, I'm a Big Kid Now, I'm little Čajník, Som HAPPY, London Bridge, Mary mala malé jahňa, slečna Polly mala bábiku, Morušový krík, Finger Family, Old MacDonald, Jeden prst, jeden palec, jeden zemiak, dva zemiaky, Polly postav kanvicu, dážď, Dážď preč, Ring Around the Rosie, Veslujte, veslujte, veslujte, Mravce pochodujú, Farmár v Dell, Čím viac sa zídeme, Kolesá v autobuse, Takto chodíme do školy, Chôdza Chôdza, prajeme vám veselé Vianoce (pomalšie), spiace zajačiky.

Uspávanky a upokojujúce zvuky:
Pieseň o zajačikovi Alilo, Z popola do Wojtuśa, Aaa, dve mačiatka, Sivý obláčik, Vstúpilo mačiatko, Zlatovlasá princezná, Aaa dve mačičky (inštrumentálne), Sivý obláčik (inštrumentál), Vošlo mačiatko ( inštrumentálne), Zlatovlasá princezná (inštrumentálna), Counting Sheep , Go To Sleep, Baby, All Through The Night (zvončeky&príroda), Brahms Lullaby (zvončeky&príroda), Hush LIttle Baby (zvončeky&príroda), Jack a Jill (zvončeky&príroda), LIttle Bo Peep (zvončeky&príroda), Rock a bye Baby (zvončeky&príroda), Row, Row, Row Your Boat (zvončeky&príroda), Twinkle Twinkle Little Star (zvončeky&príroda), We Wish You A Merry Christmas (zvončeky&príroda), Mozartova uspávanka v D (zvončeky&príroda) , Mozart (klavír 1), Mozart (klavír 2), Beethoven (klavír), Brahms (klavír), Rach (klavír), Liszt (klavír), Schumann (klavír), Biely šum pre bábätká – 30 min.

Rozprávky:
Rozprávka o zajačikovi Alilo, Škriatkovia, Motýľ Emil, Pytalska Ola, Frankov zúbok, Zosia a čarovný vláčik, Zosia a charitatívny príspevok, Šípková Ruženka, Snehulienka, Malá morská víla, Kráska a zviera, Žaba Princ, Popoluška, Preteky medzi korytnačkou a králikom, Príbeh líšky a vrany, Pyšný Apollo, Lev a komár, Kôň cez rieku, Brat a jeho mladšia sestra, Snow Kid, Vlk a dom Strážny pes, Červená čiapočka, Škaredé káčatko, Kráľ Šahryar a Tisíc a jedna noc, Cisárove nové šaty, Vlk a domáci strážny pes, Príbeh o podvodníkoch a bláznovi.

Dočasne vypredané
Kód produktu: AL-G9SPLUS-P-PL
EAN: 5904316556099
Výrobca: Alilo
Hodnotenie produktu
0
0% zákazníkov odporúča produkt
5
4
3
2
1
Najpredávanejšie produkty
Dezinfekčný účinok medvedice lekárskej (Uvae ursi folium) je v čajovine vhodne doplnený ďalšími zložkami, ktoré zvyšujú…
5,19 €
Organicko-minerálny výživový doplnok na báze aktivovaných prírodných humínových látok.
od 37,78 €
Organický olej obsahuje rozmanité spektrum prospešných fytozlúčenín, vrátane mnohých terpénov, fenolov, esterov a…
45,00 € 25,00 €
Aceklofenak má analgetický (pôsobiaci proti bolesti), protizápalový a protireumatický účinok. Aceklofenak vo forme…
11,69 €
Pastilky obsahujú liečivá: dichlórbenzénmetanol a amylmetakrezol, ktoré majú antiseptické účinky a ničia baktérie a…
19,09 €
Najnovšie produkty
Sirup na kašeľ. Zmierňuje suchý dráždivý a prieduškový kašeľ.
18,09 €
Sirup na kašeľ. Zmierňuje suchý dráždivý a prieduškový kašeľ.
17,49 €
CeraVe hydratačná čistiaca emulzia na normálnu až suchú pokožku, 473ml
28,69 €
Organicko-minerálny výživový doplnok na báze aktivovaných prírodných humínových látok.
od 37,78 €
Teraz v akcii
Hodnotenie obchodu

Dáme Vám zľavu 10%

Stačí vyplniť Váš email a získate zľavu 10%.

Navyše Vás budeme informovať o skvelých akciách.