MEDEL FAMILY PLUS MY17, Pneumatický piestový inhalátor

Medel Family Plus s rozprašovačom Medel Jet Plus. Rozprašovač Medel Jet Plus sa vyznačuje mimoriadne vysokou účinnosťou. Bol navrhnutý tak, aby sa minimalizovala strata liečiva, preto sa na tento účel sa použil duálny ventilový systém. Počas inhalácie, keď je aerosól s liečivom rozprašovaný pomocou kompresora a pacient sa nadýchne, jeden z ventilov zostáva otvorený a uvoľňuje liek, čo významne zvyšuje účinnosť nebulizácie a minimalizuje stratu liečiva. Po výdychu sa jeden ventil zatvára a druhý ventil neumožňuje uvoľňovanie hmly z nebulizéra, čím sa zabráni úniku liečiva.
Respiračná frakcia až 92,6%.
Respiračná frakcia alebo absorpcia liekových hmôt v dýchacích cestách použitím nebulizéra Medel Jet Plus dosahuje až 92,6%. Veľkosť častíc 0,8 um (MMAD) sa absorbuje najlepšie v dolnom dýchacom trakte. Liečba rozprašovačom Medel Jet Plus poskytuje úľavu a jednoznačne podporuje liečbu ľudí trpiacich chronickou pneumóniou, CHOCHP, akútnou bronchitídou a inými poruchami dýchacích ciest.
Medel Family Plus je inhalátor je pre dospelých aj deti.
Atraktívny a dômyselný dizajn umožňuje jednoduché používanie zariadenia. Integrovaná rukoväť umožňuje bezpečné premiestnenie inhalátora. Rozprašovač Medel Jet Plus je umiestnený mimo puzdra inhalátora, čím sa eliminuje potreba otvárať, inštalovať a vyberať nebulizér. Okrem toho je množstvo liečiva v nádobe ľahko kontrolované počas inhalácie, ktorá trvá len 5 minút pre 1,5 ml liečiva.
Využíva zvukovoizolačný systém.
Inhalátor Medel Family Plus využíva zvukovoizolačný systém, ktorý obsahuje najnovšiu generáciu troch guličkových ložísk a dvoch integrovaných tlmičov. Domácnosti používajúce inhalátor Medel Family Plus budú počuť 52dBA, čo znamená len tichý zvuk kompresora a iné zvuky v prostredí. Dieťa alebo batoľa, ktoré sa nachádzajú v blízkosti, bez problému znášajú zvuk inhalátora.
V balení sú dve masky.
V súprave príslušenstva dodávanej s inhalátorom Medel Family Plus sú dve masky Medel Soft Touch pre dospelých a deti od 6 mesiacov. Masky sú zakončené mäkkým a príjemným tesnením, ktoré zabraňuje podráždeniu jemnej pokožky tváre. Pevne priliehajúca maska má zásadný význam pre ľudí, ktorí nechcú alebo nemôžu používať náustok.
Pre najmladších jediné riešenie.
Pre najmladších pacientov je maska jediným riešením, stačí, aby dieťa dýchalo a hmla z nebulizéra bude nasmerovaná inhalátorom do dýchacieho traktu. Masky sa ľahko udržiavajú čisté, stačí ich umyť vo vlažnej vode s malým množstvom mydla, vysušiť a schovať.
Balenie obsahuje.
Súčasťou inhalátora je:
-rozprašovač Medel Jet Plus,
-náustok a špička do nosa,
-vzduchová hadica,
-náhradné vzduchové filtre,
-Medel Soft Touch maska pre dospelých,
-Medel Soft Touch maska pre deti 6m +,
-pohodlné a praktické vrecko Medel pre bezpečné uskladnenie a prepravu príslušenstva,
-záručný list a návod.
5 - ročná záruka.
Na inhalátor Medel Family Plus sa vzťahuje 5-ročná záruka, ktorá dáva každej rodine istotu, že v prípade nepredvídaných chýb zostanete v starostlivosti našich služieb.

Dočasne vypredané
Kód produktu: TOW004290
EAN: 8057017951186
Výrobca: MEDEL
Hodnotenie produktu
0
0% zákazníkov odporúča produkt
5
4
3
2
1
Najpredávanejšie produkty
Dezinfekčný účinok medvedice lekárskej (Uvae ursi folium) je v čajovine vhodne doplnený ďalšími zložkami, ktoré zvyšujú…
4,79 €
Na lokálne ošetrenie traumaticky zapríčinených bolestí a zápalov šliach, svalov, väzov horných a dolných končatín …
18,89 €
Indikácie: Liek je určený na liečbu a prevenciu všetkých foriem akútnych i chronických pečeňových ochorení, na…
38,59 €
Acyclovir STADA je účinný na liečbu infekcií (pri prvej infekcii aj pri opakovaným infekciách) vyvolaných vírusom…
15,82 €
Liek obsahuje liečivo patriace do skupiny antihistaminík. Používa sa na úľavu od svrbenia prejavujúceho sa kožnými…
21,29 €
Najnovšie produkty
Liek sa používa na miestnu liečbu: tupých poranení s hematómami alebo bez hematómov (krvných podliatin), …
16,19 €
CeraVe Obnovujúci krém na nohy na suchú pokožku, 88ml
19,69 €
Výživový doplnok vo forme sypkej zmesi s obsahom magnézia (horčíka) a vitamínov B6 a C, so sladidlami.
15,69 €
Teraz v akcii
Hodnotenie obchodu

Dáme Vám zľavu 10%

Stačí vyplniť Váš email a získate zľavu 10%.

Navyše Vás budeme informovať o skvelých akciách.