Ako sa zbaviť bolesti!

Ako sa zbaviť bolesti!

Jedným z najefektívnejších spôsobov, ako sa zbaviť bolesti, je užitie voľnopredajných analgetík. Ide o skupinu liekov, ktoré zmierňujú bolesti a&nbsp…

Jedným z najefektívnejších spôsobov, ako sa zbaviť bolesti, je užitie voľnopredajných analgetík. Ide o skupinu liekov, ktoré zmierňujú bolesti a takisto pôsobia proti horúčke. Rovnako ako pri ostatných liekoch, aj v tomto prípade je nutné vedieť, ako analgetiká správne užívať, aby bol dosiahnutý maximálny účinok a zároveň sa predišlo nežiaducim vedľajším účinkom.

Voľnopredajné analgetiká užívajú milióny ľudí každý deň. Ak sa užívajú správnym spôsobom, sú celkovo bezpečné a efektívne pri zmierňovaní bolesti.  Analgetické prostriedky je možné rozdeliť do dvoch skupín: lokálne a orálne.

Tipy na bezpečné užívanie analgetík: vždy si prečítajte príbalovú informáciu, zapamätajte si, kedy máte lieky brať, overte si, či sú analgetiká vhodné pre vás, v prípade, že beriete ešte ďalšie lieky, buďte opatrní, neužívajte viac, než je odporúčaná dávka, neužívajte dva rôzne lieky s rovnakou aktívnou zložkou, neužívajte analgetiká dlhšie, než je potrebné, buďte si vedomí rizika liekových alergií.

Dáme Vám zľavu 10%

Stačí vyplniť Váš email a získate zľavu 10%.

Navyše Vás budeme informovať o skvelých akciách.